Mensen laten zien wat hun unieke mogelijkheden zijn voor het creëren van een regeneratieve toekomst.

Imagine the Future ondersteunt organisaties bij het begrijpen van complexe systemen door deze zichtbaar te maken.

Dit doen we door de krachten van systeemdenken en visualisatie te combineren. Waarbij systeemdenken zorgt voor het doorgronden van het hele plaatje, en visualisatie voor het kunnen werken met die abstracte laag en het verbeelden van het nieuwe perspectieven.

We maken systemen en hun dynamieken visueel, faciliteren workshop en sessies waarin nieuwe perspectieven verkend worden en definiëren en monitoren systeeminterventies.

DNA van onze aanpak:

Binnen complexe systemen beïnvloedt alles elkaar. Gebruik de methodes van systeemdenken om systeemdynamieken te leren begrijpen en onderliggende patronen zichtbaar te maken.

Visueel denken verbetert ons vermogen om nieuwe ideeën en ontwerpen te ontwikkelen, effectief te communiceren en samen te werken met anderen.

Wanneer we spelen en creatief zijn tonen we de beste versie van onszelf: in volle aanwezigheid, sociaal, innovatief, intelligent en energiek.

We streven ernaar zoveel mogelijk stakeholders binnen een systeem actief te betrekken bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe ideeën.